{ "title": "Barbunya Nasıl Pişirilir", "image": "https://www.pisirmek.gen.tr/images/barbunya-nasil-pisirilir.jpg", "date": "19.01.2024 11:01:33", "author": "Fidan Yıldırım", "article": [ { "article": "Barbunya nasıl pişirilir, Barbunya vitamin değeri oldukça yüksek bir besindir. B vitamini açısından zengin olan barbunya sıkça tüketebileceğimiz besinler arasında yer almaktadır. Mümkünse barbunyanın taze iken yani kabuklu barbunyanın içini kullanmak daha iyi olur. Eğer kuru barbunya ise haşlamak gerekir. Allah bizlere birçok nimetler bahşetmiş. Hepsi kendi açısından ayrı bir vitamin deposu hepsi ayrı ayrı şifa kaynağı. Barbunyada bunlardan biridir. Barbunyanın faydaları saymakla bitmez ve konumuzda barbunya nasıl pişirilir olunca faydalarından çok pişirme şeklini anlatmaya bakalım. Sonbaharda daha kolay bulabileceğimiz barbunyayı mevsiminde mutlaka dondurucuya koymamız gerekir. Gerek zeytinyağlı gerekse etli olsun her şekilde çok lezzetli olan barbunya yapımı da oldukça kolay ve pratiktir. Dilerseniz düdüklüde veya güveçte pişirebilirsiniz. Çalışan ve fazla zamanı olmayan bayanlar için barbunya düdüklüde pişirmek zaman açısından daha iyi olacaktır. Barbunya zeytinyağlı piştiği zaman yemeklerde ara, soğuk etli pişirdiğiniz zaman ana yemek olarak servis edebilirsiniz ben bugün sizlere ana yemek olabilecek bir barbunya tarifi paylaşıyorum umarım denersiniz.