Kaburga yapımı için ilk olarak kaburgaların Marine edilmesi gerekir. Bunun için soğanlar rendelenir, sarımsaklar rendelenir ve suyu sıkılır ve derin bir kaba alınır. Üzerine kaburga eklenir. Ardından tuz, karabiber, pul biber, kekik, süt, zeytinyağı eklenerek iyice karıştırılır. Üzerine bir streç geçirilerek iki saat kadar buzdolabında dinlendirilir. Ardından çıkarılır ve bir tavaya üç dört kaşık sıvı yağ konularak ısıtılır. Yağ ısınınca kaburgalar içerisine atılır ve kızgın yağda bir iki çevirilerek mühürlenir.
Ardından etler fırın poşetine konulur. Fırın poşetinin üzerine birkaç delik açılır ve yüzü seksen derecede elli beş dakika kadar pişirilir. Ardından fırından alınır ve sıcak servis edilir.
Afiyet olsun.